Sezóna 2022 s Okruháři.cz

Milý příznivci okruhového ježdění,
ač to tak z pohledu do kalendáře nevypadá, jaro se blíží a s ním i start motorkářské sezóny. Chystáte si vyzkoušet okruh? Chcete zlepšit své jezdecké dovednosti, dát si první kolýnko, nebo zažít adrenalin z jízdy na (bývalém :)) okruhu MotoGP? Jsme tu pro vás. Jaké eventy pro vás letos připravujeme?

Okruhový den na SPZkách

Nás srdcový projekt, který si hýčkáme. Dlouholeté zkušenosti organizačního a instruktorského týmu a neustálá touha zlepšovat se jsou charakteristickými prvky ODSPZetek. První zkušenost s okruhovým ježděním je důležitá. Osvojit si správně návyky hned od začátku vám pomůže rychleji a bezpečněji zlepšovat své jezdecké dovednosti. Postaráme se o to, abychom vás důkladně proškolili a připravili na vrcholný (alespoň pro nás) motorkářský zážitek - jízdu na závodní trati Masarykova okruhu v Brně. Pořádná porce teorie sportovní jízdy, hromada tréninku a 3x20 minut na závodní dráze garantují, že budete unaveni, ale hlavně spokojeni :).

 

Screenshot 2020-09-03 at 19.06.40

 

Z vašeho zájmu máme velkou radost a je to pro nás potvrzení toho, že naši práci děláme dobře. Proto jsme na sezónu 2022 navýšili počet termínů na celkových šest. Červnový termín je již zcela vyprodán, ale stále je z čeho vybírat.

Volné jízdy s Okruháři

Prošli jste našimi ODSPZ nebo máte prvotní zkušenost s okruhovým ježděním už za sebou? Pak je potřeba trénink! Celodenní porce ježdění ve výkonnostních skupinách s časomírou, to jsou Volné jízdy s Okruháři. Oproti hobby závodním agenturám rozdělujeme jezdecké pole na více skupin s menší kapacitou, abychom zajistili minimální rozdíly v rychlostech mezi jezdci a vy se lépe svezli. Navíc můžete využít služeb našich instruktorů, kteří vás jeden na jednoho provedou ideální stopou a poskytnou zpětnou vazbu k vaší jízdě. Vždy je totiž co zlepšovat!

 

240535628_10159209687781068_431910987343703738_n 

Okruhářský Merch

Rádi dáváme najevo svou lásku k motorkám a okruhovému ježdění. Když se ráno oblíkáme do okruhářského trička, máme prostě instantně lepší pocit. Nová edice triček PADDOCK nekřičí, ale zasvěceným způsobí mírné pokynutí hlavy na znamení sounáležitosti. Pro drahé polovičky, teda, co to vlastně povídáme, pro regulérní motorkářky jsme našili kalhotky a sportovní podprsenky. Jo a hlavně máme termo trika pod motorkářské oblečení!

Káva Highsider

Speciální směs namíchaná v potu závodní kombinézy a kouři ze spálené pneumatiky se pražit nepřestane, i když kávovému zrnu z Jižní Ameriky hrozí nedostatek. Highsider nejlépe chutná z espresso hrníčku Rider při sledování motocyklových závodu. Jak si vychutnáváte kávu vy?

 

MotoGP Pokec

Šijeme si na sebe bič. Závodů bude zase více a času zase o něco méně. Ale MotoGP Pokec nás pořád baví a proto jsme se rozhodli pokračovat i v tomto roce. Protože tato sezóna nebude o nic méně kulervoucí, než ta minulá. Předzávodní testy slibují pořádnou podívanou (jakože 21 lidí v jedné vteřině?). Hrňte to na nás! Bez Rossiho to nebude MotoGP jak jej známe, ale věříme že si najdete nového oblíbence. Zavzpomínat na jeho kariéru můžete s námi ve speciálním díle MotoGP Pokecu.

 

motogp-2022-valentino

 

 

Jaro může přijít, na sezónu jsme připraveni!

Váš tým Okruháři.cz

 

 M32_1240-Edit