Okruhářské oblečení RIDER

Každý jsme různí. Někdo má rád jízdu na kole (nechápem, jak může někdo jezdit na něčem, co nemá motor), někdo v autě a někdo na motorce. S oblečením je to podobné. Někomu je úplně jedno, co na sebe vezme, hlavně že mu netáhne na pytel prošoupanou dírou mezi nohama. Někdo bere oblečení jako formu osobního projevu. Tím, co na sebe člověk obléká, dává najevo určitý postoj. Šaty toho o člověku totiž mohou říct hodně. Prozradí třeba co máte rádi.

DSC_4332

Okruhářská kolekce RIDER je projevem tvojí osobnosti. Dává o tobě nenásilnou formou vědět, že někam patříš. Do skupiny, kterou spojuje radost z jízdy na motorce s nepatrnou odchylkou v zálibě v okruhovém ježdění. Nekřičí. Neprozradí tě na první dobrou jako vegan se zálibou v crossfitu. Zasvěcení ale poznají, že miluješ rychlou jízdu v plným náklonu.

DSC_4370

Chtěli jsme vytvořit oblečení, se kterým se nemusíš bát jít do města. Do práce, nebo na první rande. Na důležitý meeting. Prostě bez omezení. Jasně, můžeš s tom klidně i spát a usínat s pocitem, že ležíš na logu našitém v České republice.

DSC_4391

Není to úplně jednoduchý a vybrat správný materiál a střih je docela fuška. Obzvlášť když následně zjistíte, že další kusy už nejsou k dostání. Ale to je věc, která dělá některé kusy exkluzivnější. Prozradíme, že chystáme limitované MotoGP Pokec kolekce. První trika zvládneme snad ještě před Vánoci.

DSC_4412

Proč vlastně vyrábíme oblečení? Inu, máme takovou naivní představu. Představu, že jednoho krásného dne bude moct část peněz z prodaného oblečení sponzorovat nadějné české motocyklové talenty. Něco jako takovej Redbull, jenom nebudeme prodávat limonády. Jsme snílci? Možná...

DSC_4980

 

 Mrkni do našeho eshopu. Třeba tam najdeš něco, co se ti zalíbí.